Меню
Остання редакція: 23 травня 2017

В Умані 12-13 травня відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків на призи ЗМС України Олександра Крикуна

Федерація легкої атлетики України

В Умані 12-13 травня відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків на призи бронзового призера Олімпійских ігор-1996 року ЗМС України Олександра Крикуна.

Змагання проводились на кращому в Україні спорткомплексі з  легкоатлетичних метань стадіоні ,,Сокіл,,  де виступали  спортсмени з різних областей країни.

Майстри спорту міжнародного класу Наталія Золотухіна та Мартинюк Андрій, виступаючи серед дорослих в метанні молота  зайняли друге місце.

 В штовханні ядра студент  21 ек групи Сергій Цап, серед юніоров, зайняв друге місце з результатом 13 м  54 см. Сергій був другим також в метанні диска (45м 80 см) виконавши норматив першого  дорослого розряду та  показав кращий особистий результат. 

Петренко Яна з 11 п групи, показала гарний результат (47м 00 см) і посіла друге місце.  Грабовська Людмила зайняла третє місце в метанні молота.

В метанні списа друге місце посів студент 11 ім групи  Максим Колісник  його результат (39 м. 48 см.)

Всіх призерів нагороджено дипломами за підписом призедента федерації легкої атлетики Ігоря Гоцула.