Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2017

Вітаємо студентів – переможців Всеукраїнського фестивалю «Сила нації – 2017» 102.10.2017

30 вересня студенти університету садівництва під чітким керівництвом тренера-викладача кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін з ігрових видів спорту (баскетбол, футбол) Наталії Гребінюк завітали до міського скверу ім. Т.Г.Шевченка аби взяти участь у фестивалі «Сила нації – 2017». Програмою заходу була передбачена низка спортивних змагань, конкурсів та ігор, які включали також стрітбол, кросфіт.

Спортивно-розважальний Всеукраїнський фестиваль в м. Умані відбувається за ініціативи та за розпорядженням міського голови і має на меті формування ціннісного ставлення юнацтва та молоді до власного здоров’я, сприяння популяризації здорового й активного способу життя.

Урочисте відкриття фестивалю розпочалося виконанням гімну України, після якого учасників заходу привітала начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез, яка побажала перемоги найсильнішим і наснаги всім присутнім.

Юнаки та дівчата Уманського НУС, окрім гарно проведеного часу на свіжому повітрі, за результатами змагань завоювали переможні місця Фестивалю. Так, ІІ призове місце здобули юнаки у змаганнях зі стрітболу 3х3 на одне кільце до 11 очок. А загалом збірна команда університету  в запеклій боротьбі виборола ІІ місце. За команду юнаків грали:

1. Зерник Максим –14-ас група;

2. Кабанчук Олександр – 11-ім група;

3. Шийко Михайло – 11-пт група;

4. Цибенко Олександр – 31-гр група;

5. Задачін Денис – 41-м група;

6. Слободяник Максим – 41-о група

7. Осінський Максим – 12-а група;

8. Неймет Максим – 11-пб група.

У змаганнях з кросфіту  (комплексу вправ на тренажерах та силовому обладнанні), серед дівчат І місце здобула Крайнова Анна (студентка 21-сп групи), отримавши грошову винагороду в якості призу.

Церемонію нагородження учасників – переможців фестивалю «Сила Нації – 2-17», а також вручення цінних призів і подарунків провела Жанна Лозінська – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Уманської міської ради.

Тож вітаємо переможців, пишаємось вами! Так тримати!