Меню
Остання редакція: 20 вересня 2019

Зустріч спортсменів та викладачів з ректором з нагоди 175-річчя університету

4 вересня 2019 року в читальній залі університету відбулась зустріч ректора з кращими студентами  спортсменами та викладачами кафедри з нагоди 175 річниці заснування університету.

В усі часи фізична культура і спорт в нашому навчальному закладі були популярними серед студентів.

Наш університет має учасників Олімпійських ігор в 2012 р.  Жмуденко Ярослав - настільний теніс, в  2016 р. Золотухіна Наталья – легка атлетика.

У Всеукраїнській спартакіаді аграрних вузів з 10  видів спорту наші досягнення за останні роки: 2010 рік – 11 місце, 2012 рік 7 місце, 2014 рік – 3 місце, 2016 – 2018 р.р. – 2 місце. Наші спортсмени були успішними і на Універсіаді України яка проводиться  із 18 видів спорту. В цьому році на найвищому спортивному форумі серед всіх студентів України здобула право представляти Черкаську область команда настільного тенісу в повному складі і легкоатлети. Результат виступу наших спортсменів 9 залікових результатів у тенісистів і І місце серед вузів 5 групи. 2 результати легкоатлетів і в підсумкових результатах наш університет в 50 кращих університетів України в загальному заліку і в 10 кращих по 5 груп вузів до 5 тис. студентів.

Ці досягнення стали можливими завдяки напруженої  праці спортсменів і тренерів-викладачів по підготовці і участі в змаганнях, підтримці спорту керівництвом університету і особлива подяка від спортсменів і викладачів за побудову нової спортивної площадки.

 

Ювілейними медалями були нагороджені студенти з таких видів спорту:

 

Легка атлетика

 1Петренко Яна

2.Ткачук Яна

3. Бурехін Олександр

4 Маніта Роман

5. Добродзій Артем

6. Поліщук Роман

 

Настільний теніс

  1. Омельчук Іван
  2. Гримовський Олексій
  3. Махотін Влад
  4. Савчук Інна
  5. Грибок Олеся

Дзюдо, універсальний бій

  1. Крайнова Анна
  2. Тітова Анна
  3. Аврята Віталій
  4. Каскевич Іван
  5. Цапко Ангеліна

 

Важка атлетика

1. Гибало Богдан

 2. Поліщук Артем

 3. Мардар Денис

 4. Бурка Дмитро

Баскетбол

  1. Слободяник Максим
  2. Загоровський Володимир
  3. Коломієць Артем
  4. Філілєєва Анна

 

Футбол

  1. Бровченко Олександр
  2. Лісогурський Артур
  3. Скакодуб Владислав
  4. Любченко Анатолій
  5. Маркарян Сергій
  6. Комишний Віталій

Волейбол

  1. Скрипніченко Валерій
  2. Костенко Руслан
  3. Сальнікова Тетяна
  4. Денисюк Дарія
  5. Чумак Дмитро
  6. Литвиненко Юрій
  7. Ящук Тетяна

Бокс

  1. Смілянець  Назар
  2. Яценко Артем

 

Грамотами за активну роботу по пропаганді здорового життя та високі спортивні досягнення в спорті були нагороджені викладачі Бурба Володимир Іванович, Голубєв Юрій Володимирович, Миронюк Василь Авксентійович, Гребінюк Наталія Миколаївна, Якушечкін Володимир Володимирович.

Завідувача кафедри Чорнобаба Івана Федоровича було нагороджено Почесною грамотою Уманської міської ради за вагомий внесок у справу підготовки висококваліфікованих кадрів для агропромислового комплексу України, високу професійну майстерність, досягнуті успіхи в науковій діяльності та з нагоди 175-річчя заснування університету.