Меню
Остання редакція: 02 червня 2017

Футбол – гра для справжніх леді

Уманський НУС знову один з кращих на спортивному поприщі: дівчача збірна виборола друге  місце у змаганнях з футболу за програмою Універсіади Черкаської області серед ВНЗ типу: інститути, університети.

         01 червня на стадіоні «Уманьферммаш» відбувся матч за першість Універсіади. Уманський НУС представляла команда студенток навчального закладу під керівництвом тренера-викладача з ігрових видів спорту Наталії Гребінюк, у складі:

1. Оксана Коріненко – капітан;

2. Анна Проценко;

3. Влада Лаценюк;

4. Юлія Моспан;

5. Анастасія Дяченко;

6. Анастасія Кен;

7. Ірина Козловська;

8. Анна Панасюк;

9. Антоніна Ніколаєнко;

10. Анна Філілєєва;

11. Ольга Клинова;

12. Анна Вдовиченко;

13. Анна Слободяник;

14. Анастасія Сас;

15. Вікторія Дубограй;

16. Неля Іщук .

Студентки добре зіграли й у пречудовому настрої покинули футбольне  поле. Наталія Миколаївна – тренер збірної, підтримувала дівчат у грі влучними настановами та жартами. Ті, в свою чергу, не падали духом і продемонстрували гарну фізичну підготовку та чудову техніку в даному виді командної гри.

Футбол поєднує сьогодні багато людей різних сфер діяльності, а ще – набуває особливого значення для виховання та оздоровлення. Адже даний вид спорту є одним з найяскравіших елементів здорового способу життя молоді. Залучаючи молодь  до занять фізичною культурою та спортом, Уманський НУС зрощує цінні кадри для здорової соціальної верстви нашої Держави.

Бажаємо вам успіхів у наступних змаганнях та матчах, юні леді!

 

Прес-центр Уманського НУС