Меню
Остання редакція: 07 квітня 2017

Всеукраїнська наукова студентська конференція, присвячена 160-річчю від дня народження видатного садівника В.В.Пашкевича.

 

  Всеукраїнська  наукова студентська конференція, присвяченої 160-річчю від дня народження видатного садівника  В.В. Пашкевича

Секції фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін.

В роботі секцій взяли участь 40 студентів, 10 викладачів та  практичний психолог університету.

 Всього на секціях було заслухано та обговорено 34 доповіді студентів.

На секції  психолого-педагогічних дисциплін були розглянуті актуальні психологічні питання, зокрема,  порушувались проблеми психології управління, управління персоналом, технології створення  психологічного іміджу керівника, особистості в психології, психологічних ілюзій, психології жінки і психології чоловіка, розглядалися різні психологічні теорії, механізми психологічного захисту, шляхи нейтралізації маніпулювання людьми.

Не менш цікавими були виступи студентів, присвячені питанням фізичного виховання. Були розглянуті теми, повязані з фізичною культурою та здоровим способом життя, вплив спорту на формування особистості, раціональне харчування, фізична реабілітація спортсменів, значення рухової активності для зміцнення здоров’я, фізичне загартування молоді, значення фізичного виховання у формуванні майбутніх фахівців агропромислового комплексу.

Були визнані кращими та відзначені грамотами та призами наступні доповіді :

1 місце – Геращенко А. С., група 11-ПБ

 2 місце – Довбуш Д.А., група 41-з

                   Сенів М.І., група 31-ін

3 місце – Ревейчук М.О., група 41-м

                  Піліпінчук М.В. 21-о          

              

 Всі доповіді викликали велику зацікавленість присутніх, було багато запитань, відбулась жвава дискусія. Авторам рекомендовано продовжити дослідження обраних тем.

Кращі студентські роботи рішенням секції рекомендовано для участі в наукових студентських конференціях в інших ВУЗах, а також до включення в збірник наукових праць студентів.

 

 

Керівник наукового студентського

гуртка, доцент                                                             Лариса Осадча