Меню
Остання редакція: 14 травня 2016

Легкоатлетичний крос серед аграрних ВНЗ України

старт на 2000 м.

 

 

  В квітні ц.р. проводились змагання Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів з легкоатлетичного кросу.

В змаганнях взяли участь:                                                       8 команд ІІІ-ІV р.акредитації,                                                14 команд з коледжів  І-ІІ рівн.акредитації                 разом біля 130 учасників.

Уманський національний університет садівництва зайняв ДРУГЕ командне місце, поступившись  Білоцерковському НАУ і був нагороджений грамотою Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством ,,КОЛОС,, АПК УКРАЇНИ                                      на дистанції 2000м. друге місце віборола                      Тетяна Філатова(6хв.58.9сек.) а Богданна  Крохмалюк  на цій дистанції була на пятому місці. (факультет економіки та підприємства

 

   На дистанції 1000м., третє місце у Лілії Сокирськоі (3хв.09.2сек.) з фак-ту плодоовочівництва, екології та зах.рослин, четверте місце у Ані Козаченко            (3хв.27.1сек.) з фак. менеджмента.

У чоловіків на дистанції 2000м. третє місце у   Олександра Галевича (6хв.05.6 сек.) інженерно-технологічний факультет, четверте місце у Володимира Бака (6хв.10.3 сек.) фак.плодоовочівництва, екології та зах.рослин, шостим був Олександр Христенко (6хв.21сек.) з фак. лісового і садово-паркового господарства. На дистанції 3000м. четверте місце у Діденка Антона (9хв.19 сек.) агрономічний ф-тет.

Призери були нагороджені грамотами та медалями. Вітаємо команду УНУС з успішним виступом на Всеукраїнських змаганнях і бажаємо подальших успіхів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

]  

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

]