Меню
Остання редакція: 25 січня 2018

Подарунок від дирекції "Епіцентр К"

22 січня 2018 року, за ініціативи та безпосередньої підтримки декана факультету лісового і садово-паркового господарства, депутата міської ради Валентина Поліщука, на кафедру фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва люб’язно було передано дирекцією компанії «Епіцентр К» сучасну штангу. Це дасть змогу і в подальшому вдосконалювати свою майстерність студентам- важкоатлетам та показувати хороші результати на змаганнях.

Адміністрація університету та колектив факультету лісового і садово-паркового господарства висловлює щиру вдячність дирекції компанії «Епіцентр К», президенту федерації важкої атлетики в Україні Олександру Герезі та в.о. директора торгівельного центру «Епіцентр К» м. Умань Тарасу Шевченку, за допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази Уманського НУС.

Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості фізичного виховання. Хай рік прийдешній принесе Вам удачу у справах, віру у свої можливості, буде плідним на добро, багатим на щастя та здоров’я.