Меню
Остання редакція: 17 листопада 2016

Підсумки спортивних досягнень 2015-2016 року та відкриття молодіжних спортивних ігор 2016-2017 року.

В Уманському НУС відбувся парад відкриття молодіжних спортивних ігор

Спортивна зала Уманського НУС 15 листопада стала центром проведення параду відкриття молодіжних спортивних ігор  серед навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-ІV рівнів  акредитації, на якому щорічно підводяться підсумки та відзначаються найкращі спортсмени міста.

Цьогоріч у спортивній шерензі під виконання Державного Гімну України вишикувались представники колективів Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини, Уманського національного університету садівництва, педагогічного та медичного коледжів, музичного училища ім. Порфирія Демуцького та професійного й аграрного ліцеїв.

На урочистостях були присутні почесні гості: міський голова Олександр Цебрій, ректор Уманського національного університету садівництва, професор Олена Непочатенко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ольга Ремез , директор Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анна Федотова та заслужений працівник фізичної культури і спорту  України, почесний громадянин міста Умань, директор Уманської ДЮСШ Владислав Грязнов.

З теплими словами привітань до спортсменів звернулися очільник міста Олександр Цебрій, ректор Уманського національного університету садівництва, професор Олена Непочатенко та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ольга Ремез.

Під час урочистого нагородження найкращі колективи, які здобули перемогу і стали призерами у загальному заліку молодіжних спортивних ігор міста Умань 2015-2016 навчального року, були нагороджені Кубками та Почесними грамотами.

За ІІ місце серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV  рівнів акредитації Почесною грамотою та Кубком нагороджений також колектив фізичної культури Уманського національного університету садівництва.

За вагомий внесок у створення належних  умов для забезпечення фізичного виховання і масового спорту у навчальному закладі Почесними грамотами  нагороджені працівники кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін:

–        керівник фізичного виховання Іван Чорнобаб;

–        керівник  спортивного клубу Наталія Гребінюк;

–        викладачі фізичного виховання Юрій Голубєв, Володимир Бурба, Василь Миронюк, Марина Тихомирова, Володимир Якушечкін.

 

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ольга Ремез, вітаючи спортсменів із нагородами, наголосила: «Ми пишаємось успіхами спортсменів, що прекрасно представляють свій навчальний заклад на міжнародних та державних змаганнях. Міцно тримають студенти перемоги у вільній боротьбі, дзюдо, гирьовому спорті, настільному тенісі, легкій атлетиці, веслуванні на байдарках і каное, футболі, боксі».

За активну участь у спортивному житті навчального закладу, популяризацію спорту серед молоді міста та з нагоди відзначення Дня студента грамотами нагороджені студенти  Уманського національного університету садівництва:

-          Ткаченко Руслан;

–        Слинько Олександр;

–        Діденко Антон;

–        Задачін Денис;

–        Якубенко Аліна;

–        Скрипниченко Валерій;

–        Лут Євген.

Урочистості закінчилися побажаннями спортсменам і надалі спортивними досягненнями прославляти місто Умань на Черкащині, в Україні та за її межами, а

також у молодіжних спортивних іграх молоді 2016 – 2017  навчального року здобувати перемоги і встановлювати нові рекорди.