Меню
Остання редакція: 27 березеня 2017

Успіх наших студентів в змаганнях з важкої атлетики

10 грудня в м. Черкасах проводився Чемпіонат області   з важкої атлетики.       Вдало виступила збірна команда м.Умані в складі якої більшість спортсменів представники, студенти Уманського НУС.

Так в ваговій категорії( 75+) наша студентка другого курсу ф-т менеджменту, Рудоман Тетяна зайняла перше місце  в двоборстві, з результатом 110кг.

В ваговій категорії (77кг.) переміг студент ІІІ курсу, ф-т лісового і садовопаркового  господарства  Войченко Вячеслав з результатом 186 кг.в сумі двоборства.

Також перше місце і у студента І курсу ф-т плодоовочівництва,  екології та захисту рослин Маніти Романа, вагова категорія (85кг.) його результат в двоборстві 230 кг.

Перше місце і у Марчака Вадима,  результат 275 кг  в двоборстві в ваговій категорії (105+).

Перше місце і  студента ІІ курсу ф-т лісового і садовопаркового господарства Гибало Богдана, вагова категорія  (до 94кг) в сумі 230кг. Друге місце в ваговій категорії (105кг.) у студента ІІ курсу ф-т менеджменту Бурки Дмитра, з сумою 245кг. Самий молодший учасник і йому лише 13 років Антон Чепкий друге місце у категорії 34кг. а в двоборстві 48кг.

 Спортсменів тренує В.І. Пучко, бажємо подальших успіхів та перемог спортсменам.

                                                                                                      Викладач кафедри В.В.Якушечкін